Verwarming

cv-ketel.jpgDe CV ketel is meestal de grootste energieverbruiker in de woning of bedrijf. Tevens is verwarming een eerste levensbehoefte. Tijdig uw cv ketel vervangen vertaald zich doorgaans in een lagere energienota, een beter comfort en geen onnodige kosten voor storingen aan uw oude CV-ketel.

Om te bepalen welke nieuwe CV ketel voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van veel factoren om aan de juiste verwarmingsbehoefte te voldoen.

Tapwater- en CV verwarming zijn een behoorlijke kostenpost. De aanschaf van een Hoog Rendements-ketel kan het energieverbruik behoorlijk verminderen. Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel.

Wonink Warmte is dealer van onder andere Nefit , Intergas  en Remeha.

Een cv ketel vervangen doet u slechts eens in de tien tot vijftien jaar en is een flinke investering. Uw nieuwe cv ketel moet een behoorlijke tijd mee kunnen en is het van groot belang dat u de juiste keuze maakt. Wonink Warmte  geeft u daarom een goed advies voor een nieuwe cv ketel en helpt u met het maken van de juiste keuze welke nieuwe cv ketel past bij uw centrale verwarming.

Onderstaand ziet u onze gangbare merken, daarbuiten kunnen wij u ook van dienst zijn met vakkundige service  en het installeren en onderhouden van diverse andere merken.

 

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen